Klantenservice


Klantenservice

Klantenservice / FAQ, vragen en antwoorden Costablanca-marktplaats.nlHoe plaats ik een advertentie:
U kunt in de meeste rubrieken onbeperkt advertenties plaatsen, hier zijn GEEN kosten aan verbonden, maar het plaatsen van dubbele advertenties is niet toegestaan, dit is erg onoverzichtelijk.
Tip: Voor het beste verkoop resultaat kunt u het beste foto's plaatsen in landscape formaat, dus liggend. Als u een staande foto plaatst, dan sommige browsers daar niet mee overweg. We kijken nog naar een oplossing.

 

Moet ik mij altijd registreren om een advertentie te plaatsen?
U dient zich altijd eerst te registeren om een advertentie te plaatsen, dit is gratis, en zo gebeurd. U krijgt als u een geldig email-adres heeft ingevuld, een activatie-link toegestuurd, nadat u deze heeft aangeklikt, is uw account klaar voor gebruik.

Kan ik mijn eigen advertentie verwijderen?
Ja, dat is mogelijk. U dient dan wel ingelogd te zijn. U gaat dan naar het kopje "advertenties" en u klikt op een vakje naast de advertentie, en dan op verwijder. U krijgt nog een scherm, of u het zeker weet. Klik nu op Ja.

Is het plaatsen van een advertentie gratis, of zijn er verborgen kosten?
Verborgen kosten mag wettelijk niet. U kunt uw advertentie altijd gratis plaatsen, dat is de standaard optie.
Echter, is er een mogelijkheid om uw advertentie meer op te laten vallen, dan de standaard advertenties. Dat heet bij ons Premium en Premium+. Het verschil in een notendop is, dat uw advertentie:

- Meer foto's kan bevatten ( standaard 5, premium 10, Premium+ 15)
- Langer online staat, dan de standaard 30 dagen (Premium 60 dagen, Premium+120 dagen)
- Uw advertentie een aantal dagen in de schijnwerper staat, dus extra opvallen.
De kosten zijn:
- Premium:   € 4,99 per advertentie
- Premium+ € 8,99 per advertentie
Bekijk alle optie op: https://www.costablanca-marktplaats.nl/prices/

De standaard keuze is altijd een GRATIS advertentie, bovenstaande is dus een optie.
Wij doneren wel van iedere verkochte ( betaalde) advertentie, €1,00 naar SAT. Deze organisatie zet zich in voor de zwerf hondjes en katten in Spanje.

Van iedere betaalde optie gaat een vergoeding van €1,00 naar het goede doel van de zwerfhonden in Spanje. U steunt dus sowieso een goed doel.

Kan ik als bedrijf ook adverteren, bijvoorbeeld een jaar lang?
Ja, dat is mogelijk. U heeft de mogelijkheid om onderaan de pagina's te adverteren voor slechts €2,00 per week, dat is dus €104,00 per jaar. Dat is vele malen goedkoper dan het wekelijkse krantje van de Costa Blanca om te adverteren. U wordt bij iedere pagina wissel gezien, en er zijn maximaal 6 plaatsen te vergeven. Als deze vol zijn, komt u in de wachtrij.
De enige voorwaarde is dat uw advertentie banner maximale afmetingen mag bevatten van 300 pixels breed, en 73 pixels hoog. Eventueel kunnen we uw advertentiebanner wat verkleinen als deze niet geheel aan het formaat zal voldoen. Als uw advertentie iets groter is, zal het systeem het sowieso verkleinen naar bovenstaande afmetingen.
U ziet, goedkoper adverteren kan niet. Lees ook de speciale banner op website pagina.

Kan ik ook linkpartner worden, en zo meer bezoekers genereren?
Ja dat is mogelijk. We accepteren momenteel allen tekstlinken, de url MOET beginnen met https://, voor de goede positie wederzijds. Verder accepteren we geen affiliatelinken, linken naar vage producten of websites, en erotische websites. De redactie kan altijd besluiten om een link niet te plaatsen, dat is dan ook onherroepelijk. Als u naar de linkpagina gaat voor meer informatie, dan wijst verder alles vanzelf. Graag zien we zoveel mogelijk linkpartners in de regio CostaBlanca uiteraard. 

Ik wil iets te koop aanbieden, maar zie geen goede categorie, wat nu?
Heeft u iets te koop, en u wilt dat in een juiste categorie plaatsen, maar die hebben wij niet toegevoegd, neem dan contact met ons op. De meeste categorieën zijn wel aanwezig, maar kan altijd gebeuren dat deze ontbreekt. Wij voegen deze categorie normaal gesproken binnen 24 uur toe, zodat u uw spullen te koop kunt aanbieden.

Mag ik reclame maken voor uw website / link plaatsen op mijn website, Facebook of andere media?
Het is geen probleem voor ons om uw link te plaatsen op uw website, Facebook of elders.  Hoe meer reclame u maakt, des te eerder kunnen uw spullen verkocht zijn, dus u heeft er zelf ook baat bij.
Link naar deze website: https://www.costablanca-marktplaats.nl

Waarom zit CostaBlanca-Marktplaats.nl niet op Social Media?
Dat wij niet op Social Media zitten, heeft een goede reden. Wij houden van privacy, en ergens waar geen privacy is, is het wel op Social Media. We hebben verdiept in de privacy van deze bedrijven, en het is niet voor niets dat je zoveel gratis krijgt. Dat wordt betaald door uw persoonlijke data, en daar houden wij ons ver vandaan. We gebruiken zelf alleen opensource software zoals Linux, en gebruiken geen Whatsapp, maar Signal om maar een paar dingen te noemen. We beperken ons hier alleen tot de website, en dat vinden we genoeg.

Zit er een commercieel bedrijf achter CostaBlanca-Marktplaats.nl?
Nee, het is een particulier initiatief, en zoals u wellicht heeft gezien, geen irritante reclames rondom de advertenties, alleen onderaan de pagina's, maar dat is puur en alleen om uit de kosten te komen. Wij gebruiken deze kosten om de website beter te maken, en uit te breiden, het is voor ons ook een hobby, en geen winstbejag. Zoals u hierboven hebt kunnen lezen, houden wij ook van open source, en privacy, dus wij willen alles zo privacy vriendelijk laten plaatsvinden. U bepaald of u bv een telefoonnummer afgeeft.

Waar worden de ontvangen bedragen aan uitgegeven?

De bedragen die wij ontvangen gebruiken we voor ontwikkeling, hosting en domeinnaam. Ook wordt er per betaalde advertentie een bijdrage gedaan aan het goede doel van de hondjes in Spanje, zie onze donatie pagina.

Kan ik een review schrijven over uw website?
Ja graag, u kunt een review schrijven over de ervaring over onze website, via: https://www.webwiki.nl/costablanca-marktplaats.nl

Ik mis een vraag / antwoord, kunt u mij wel helpen?
Neem voor andere vragen contact op via het contactformulier. Wij proberen altijd binnen 24 uur te antwoorden, ondanks dat het vrijwilligerswerk is :-)